Παίκτης του Παναθηναϊκού και με τη βούλα είναι ο Κουίνσι. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους. Πλέον απομένει η ανακοίνωση του τριφυλλιού, η οποία όμως θα… περιμένει για λίγες ημέρες, μέχρι να έρθει ένα έγγραφο από την Αλ Σαντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα γίνει μέχρι την Πέμπτη. Τότε εκτιμούν οι υπεύθυνοι της ομάδας ότι θα έχουν στα χέρια τους το «ΟΚ» της Αλ Σαντ έτσι ώστε να είναι σε θέση να επισημοποιήσουν την συμφωνία τους με τον παίκτη.

Η διάρκεια του νέου συμβολαίου του Κουίνσι θα είναι για τρία χρόνια, με τον Γκανέζο να ανήκει στον Παναθηναϊκό και την προηγούμενη ομάδα του να έχει λαμβάνειν ένα μεγάλο ποσοστό από μια ενδεχόμενη πώλησή του που θα έρθει μέσα στα επόμενα χρόνια.

Πλέον ο Κουίνσι συγκεντρώνεται αποκλειστικά στις προπονήσεις της ομάδας. Άμεσα θα τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Στόχος του είναι να μπορέσει να ενισχύσει το τριφύλλι και στους αγώνες με τη Μάλαγα για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: sport-fm.gr