Συνέχεια στο ρεπορτάζ με την πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη, που ήρθε στο τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου, δίνει σήμερα η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Όπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο, ο τουρκικός σύλλογος προσέφερε ένα ποσό που δεν ξεπερνούσε τα 10 εκατ. ευρώ για τον διεθνή Έλληνα άσο, ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την τρέχουσα σεζόν. Ωστόσο, η απάντηση που εισέπραξε από το Λιμάνι ήταν αρνητική, δίχως μάλιστα να το πολυσυζητήσει.

Επιπλέον, έγινε ξεκάθαρο -έπειτα από εντολή Βαγγέλη Μαρινάκη- ότι για να κάτσουν οι δύο πλευρές στο ίδιο τραπέζι και να γίνει κουβέντα επί της ουσίας, θα πρέπει να πέσουν στο τραπέζι από πλευράς Φενέρ 15 εκατ. ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο οι Πειραιώτες έδειξαν πόσο σημαντικό θεωρούν τον Τρικαλινό άσο για τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και γενικότερα ως περιουσιακό τους στοιχείο.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν Ο Ολυμπιακός είχε πουλήσει με αυτά τα χρήματα τους Μπράουν Ιντέγε και Λούκα Μιλιβόγεβιτς.