Τα δικαιώματα των Γιώργου Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου στους Μπλέιζερς έδωσαν οι Νικς για να αποκτήσουν τον Ρέιμοντ Φέλτον. Οι δύο φόργουορντ του Ολυμπιακού χρησιμοποιήθηκαν ως ανταλλάγματα από την ομάδα της Νέας Υόρκης για να ενισχυθούν στη θέση του πλέι μέικερ, μετά την απόφαση της ομάδας να αφήσει τον Τζέρεμι Λιν να φύγει για τους Ρόκετς. Η συμφωνία της ανταλλαγής αναμένεται να επικυρωθεί εντός της ημέρας.

Οι Νικς είχαν αποκτήσει τα δικαιώματα του Γιώργου Πρίντεζη από τους Μάβερικς το Δεκέμβριο, στο πλαίσιο της ανταλλαγής για την απόκτηση του Τάισον Τσάντλερ. «Το κασέ του Πρίντεζη κατέστησε αδύνατο για τους Νικς να τον φέρουν στο ΝΒΑ», αναφέρει η New York Post σήμερα. Όσο για τον Κώστα Παπανικολάου, είχε επιλεγεί φέτος στο νούμερο «48» των ντραφτ από τους Νικς, αλλά παρά τα καλά λόγια του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Γκλεν Γκρίνγουολντ, ήταν ανοικτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ως αντάλλαγμα για κάποια άλλη κίνηση. Ο 22χρονος άσος έχει καταστήσει σαφές πως θα εξετάσει το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ μετά το επόμενο καλοκαίρι.

Αναμονή για τη θέση «3», πάει Μαϊάμι ο Ντόρσεϊ
Ο Ολυμπιακός έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην απόκτηση ενός παίκτη για τη θέση «3», αλλά και την παραμονή του Τζόι Ντόρσεϊ. Ο Στράτος Περπέρογλου είναι στα υπόψη αλλά περιμένει την τελική προσφορά του Παναθηναϊκού στον οποίο έχει δώσει προτεραιότητα. Το κεφάλαιο «Μάρκο Κέσελ» δεν έχει κλείσει οριστικά, αλλά πλέον είναι στο χέρι του Σέρβου φόργουορντ να ρίξει γέφυρες δεχόμενος μειωμένες αποδοχές. Ο Κέσελ έχει πρόταση από τη Γαλατάσαραϊ, αλλά η τουρκική ομάδα δεν θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, κάτι που επιθυμεί ο παίκτης. Για τη θέση του σμολ φόργουορντ προτάθηκε και ο Γιόνας Ματσιούλις. Ο Λιθουανός φόργουορντ έχει υψηλό κασέ και προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό, αν και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά στον Τζόι Ντόρσεϊ, θα μεταβεί στο Μαϊάμι για να προπονηθεί με τους πρωταθλητές του ΝΒΑ. Η παρέα των Λεμπρόν, Ουέιντ και Μπος, ειδικά μετά την ενίσχυση με Ρέι Άλεν και Ρασάρντ Λιούις, δεν έχει πολλά περιθώρια να του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο, αλλά αν μη τι άλλο είναι δελεαστική προοπτική για τον Αμερικανό σέντερ.

Πηγή: sport-fm.gr