Απίθανο θεωρεί ο Θωμάς Μαύρος με τα οικονομικά δεδομένα που ακούγονται να αποχωρήσει ο Λεονάρντο από την ΑΕΚ. «Προσωπικά το βλέπω μία στο εκατομμύριο να φύγει ο Λεονάρντο», δήλωσε ο νέος «ισχυρός άνδρας» της ομάδας για το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος να δοθεί στην Daegu F.C. «Φαίνεται ότι ξεπουλήθηκε η ΑΕΚ, ακούμε από κάποιους. Είναι δυνατόν;», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος στο aek365.gr:

Για την υπόθεση του Λεονάρντο

«Ο Λεονάρντο δεν φεύγει εκτός κι αν το ποσό που μας προτείνουν είναι υπέρογκο. Θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη η προσφορά που θα μας γίνει για να πούμε το “ναι”. Να «καίγεται» η ομάδα άμεσα από χρήματα. Να πέφτει Δ’ Εθνική την επόμενη ημέρα! Πώς να το πω αλλιώς; Τον θέλουμε τον παίκτη. Προσωπικά το βλέπω μία στο εκατομμύριο να φύγει ο Λεονάρντο!».

Για τα όσα ακούστηκαν μετά τις πωλήσεις του Κλωναρίδη και του Μάκου

«Μερικά που ακούω είναι ανοησίες! Είμαστε που ήμαστε, έρχεται και η γκρίνια… Λάθη θα γίνουν. Κανείς δεν λέει ότι έχει το αλάθητο. Όλα γίνονται όμως με αγάπη και σεβασμό προς την ομάδα. Δεν έχουμε μέσα μας άλλα εμείς απ’ αυτά που έχει μέσα του ο απλός ΑΕΚτζής. Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, μην τρελαθούμε! Δεν μπήκα εγώ στην ΑΕΚ να χαλάσω το όνομά μου. Προς Θεού. Ούτε καλύπτω κανέναν! Ούτε είμαι μπροστινός κανενός! Μόνο την ΑΕΚ υποστηρίζω. Αυτή είναι αλήθεια. Αν θέλει την ακούσει ο κόσμος έχει καλώς. Αν δεν θέλει δικαίωμά του.

Φαίνεται ότι ξεπουλήθηκε η ΑΕΚ, ακούμε από κάποιους. Είναι δυνατόν; Ο Μάκος είναι ο… γνωστός Μάκος. Έφυγε πήγε σε μία άλλη ομάδα. Είχε μία συγκεκριμένη προσφορά στην ομάδα. Εντάξει, δεν πουλήσαμε και τον… Μπεκεμπάουερ. Πριν έφυγε ο Κλωναρίδης. Ένας καλός, πραγματικά, παίκτης που είχε να δώσει. Ήρθε μία καλή πρόταση, είχαμε ανάγκη από χρήματα και πωλήθηκε. Δεν ξεπουλήθηκε όμως!

Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι σε δύσκολη θέση. Τα ξέρουμε μη τα ξαναλέμε. Μη λέμε όμως ότι εμείς διαλύουμε την ΑΕΚ. Αυτά δεν μου αρέσουν. Προσπαθούμε με αγάπη να σωθεί πρώτα απ’ όλα η ομάδα και να έχουμε μία δυνατή ΑΕΚ αγωνιστικά. Με νέα παιδιά σίγουρα, πως όμως θα κάνουν υπερήφανο τον οπαδό μας. Πρέπει να υπάρχει καλή διάθεση ο ένας προς τον άλλο. Αυτή τη στιγμή είναι τραγική η θέση της ΑΕΚ.

Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να σώσουμε την ομάδα. Τι θα γίνει μέχρι τις 7 Αυγούστου θα το δείξει ο Θεός. Είμαστε ενωμένοι, όμως. Χωρίς λόγο και αιτία είναι κρίμα να βάζουμε… τρικλοποδιές. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε, όλοι μαζί να σώσουμε την ΑΕΚ. Παιδιά ενότητα. ΕΝΟΤΗΤΑ. Μη βάζουμε βόμβες μεταξύ μας. Καλή θέληση, θετική σκέψη να υπάρχει και θα τα καταφέρουμε».

Για τα μεταγραφικά σχέδια της Ένωσης

«Θέλουμε 2-3 παίκτες έμπειρους, γιατί δεν μπορείς μόνο με τα νιάτα να προχωρήσεις. Χρειάζονται έμπειροι ποδοσφαιριστές, με νοοτροπία μεγάλης ομάδας, να παρασύρουν τους μικρούς. Κοιτάμε στην Ελλάδα να βρούμε τέτοιους παίκτες, ώστε όταν έρθει η ώρα να κάνουμε μεταγραφές να προχωρήσουμε. Κοιτάμε και στο εξωτερικό εννοείται. Το θέμα βασικά τώρα ξέρετε ότι είναι να υπάρχει ΑΕΚ αύριο. Όσο μας επιτρέπουν όμως τα οικονομικά μας δεδομένα, κινήσεις έμπειρων παικτών θα γίνουν».

Για την προοπτική η ΑΕΚ να πάρει παίκτης της Εθνικής Νέων

«Τα παιδιά αποδεικνύουν στην Εσθονία ότι έχουν μέλλον. Συγχαρητήρια κιόλας και μακάρι το βράδυ να πάρουν το Κύπελλο. Έχουν νοοτροπία νικητή εκτός από ταλέντο. Τέτοιους παίκτες θέλουμε! Εδώ και 30 χρόνια στην ΑΕΚ και στις άλλες ομάδες έπρεπε να δίνουμε βάρος σε τέτοιους Έλληνες παίκτες.

Δεν τα κοιτούσε όμως ούτε η… μάνα τους. Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας και στο ποδόσφαιρο και παντού. Είναι Έλληνες, γνωρίζουν τη νοοτροπία της ομάδας και θα αγωνίζονται με πάθος στο γήπεδο. Μετά, εφόσον τα καταφέρουν εννοείται ότι δικαιούται να ανταμειφθούν και οικονομικά».

Για την ΑΕΚ της νέας σεζόν

«Μία ΑΕΚ που θα τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι, για την ιστορία της και τον κόσμο. Μπαίνω και παίζω παντού για να κερδίσω. Δεν πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό των παικτών μας. Στην ΑΕΚ παίζουν. Στη μεγάλη ΑΕΚ! Να μπαίνουμε στο γήπεδο και ας χάσουμε, αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Πρέπει όμως πρώτα να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους για την εικόνα που δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το βασικότερο στοιχείο για μένα και μετά όλα τα άλλα: τακτικές κτλ».

Πηγή: sport-fm