Ένα ακόμα από τα περιουσιακά στοιχεία που έχει βγάλει «στο σφυρί» προκειμένου να επιβιώσει δεν αποκλείεται να πουλήσει η ΑΕΚ!

Την ίδια μέρα που ο Ανδρέας Δημητρέλος παραδέχθηκε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μην εξεταστεί οποιαδήποτε πρόταση για τον οποιονδήποτε, η ρουμανική Κλουζ είναι πολύ πιθανό να καταθέσει τέτοια για τον Γιάννη Κοντοέ.

Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας, στην οποία αγωνίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια ο Παντελής Καπετάνος, φέρεται να ενδιαφέρεται για τον μπακ της «Ένωσης», μετά την αρκετά καλή σεζόν που έκανε φέτος. Η συμμετοχή της, εξάλλου, στο Champions League της δίνει τη δυνατότητα να διαθέσει χρήματα για την ενίσχυσή της.

Παρόλο λοιπόν που ο Κοντοές έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014, θεωρείται βέβαιο πως σε ενδεχόμενη πρόταση που θα φέρει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία (έστω κι αν δεν είναι και τόσο πολύ, όπως έγινε και στην περίπτωση του Γρηγόρη Μάκου) η ΑΕΚ θα δώσει την συγκατάθεσή της για να παραχωρηθεί.

Διότι ο Έλληνας μπακ είναι ένας από τους τελευταίους παίκτες που απέμειναν από το περσινό ρόστερ και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας βάσης έστω που θα στηρίξει τη νεανική ομάδα της επόμενης σεζόν. Μπροστά, ωστόσο, στην απόλυτη ανάγκη για ρευστότητα η «Ένωση» δεν θα το σκεφτόταν ιδιαίτερα να τον «θυσιάσει».

Πηγή: sport-fm.gr