Κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις της Γιουβέντους, που είναι πολύ δραστήρια στο μεταγραφικό πεδίο. Οι διοίκηση των «μπιανκονέρι», όμως, εκτός από τις προσθήκες, πρέπει να φροντίσει και τις παραχωρήσεις παικτών, εκμεταλλευόμενη κάθε ευκαιρία για πώληση.

Η νέα χρονιά αναμένεται πολύ δύσκολη για τη Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» έχουν να αντιμετωπίσουν, εκτός των εγχώριων διοργανώσεων και το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό απαιτεί κινήσεις μελετημένες, τόσο σε ότι αφορά τις αγορές ποδοσφαιριστών, όσο και στις παραχωρήσεις.

Υποψήφιος να φύγει από τη «Γιούβε» είναι ο Φελίπε Μέλο. Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε από τη Γαλατάσαραϊ, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός πέρσι. Οι Τούρκοι είναι διατεθειμένοι να ανανεώσουν το δανεισμό του, αλλά περιμένουν την απόφαση της UEFA, που θα κρίνει αν αγωνιστούν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον παίκτη, πάντως, έχουν δείξει ενδιαφέρον η Μπάγερν Μονάχου, η Νάπολι, η Κορίνθιανς που έχει λίγες πιθανότητες και η Σπαρτάκ Μόσχας, που τελευταία δείχνει να κινείται για την απόκτησή του. Η τιμή του Μέλο είναι στα 8 εκατ. ευρώ.

Άλλος παίκτης που αναμένεται να παραχωρηθεί είναι ο Μίλος Κράσιτς. Ο Σέρβος δεν έκανε καλή χρονιά και η απόφαση να αποχωρήσει από το Τορίνο είναι ειλημμένη. Η Μαρσέιγ μοιάζει να είναι πιο κοντά στον παίκτη, με τη Λίβερπουλ και τη Γουέστ Χαμ να παρακολουθούν και να περιμένουν. Και για τον Κράσιτς η «Γιούβε» περιμένει να εισπράξει 8 εκατ. ευρώ.

Ο Ρέτο Τσίγκλερ ενδιαφέρει τη Φενέρμπαχτσε που προσφέρει 3 εκατ. ευρώ, με τη Γιουβέντους να ζητάει 5.

Τα χρήματα που ελπίζει να εισπράξει η Γιουβέντους, θα «πέσουν» για νέες μεταγραφές.

Πηγή: sport-fm.gr