Ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο Βέλγιο είναι ο Ράτζα Ναϊνγκολάν. Ο μέσος της Ρόμα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το Μουντιάλ 2018, παρόλο που οι περισσότεροι συμπατριώτες του θεωρούν άδικο το γεγονός ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Έτσι, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί… αγαπημένη επιλογή των ΜΜΕ του Βελγίου, προκειμένου να δώσει τη δική του οπτική πάνω στο θέμα και όχι μόνο. Μάλιστα, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «hln.be» αναφέρθηκε και στην ομοφυλοφιλία στον χώρο του αθλήματος, λέγοντας ότι αρκετοί είναι εκείνοι που το κρύβουν, επειδή ντρέπονται.

«Δεν το αποκαλύπτουν, επειδή ντρέπονται γι’ αυτό. Σήμερα θα ήταν τελειωμένοι. Σε αυτόν τον κόσμο, τον ποδοσφαιρικό, εάν κάποιος είναι πραγματικά ομοφυλόφιλος, δεν αισθάνεται άνετα, επειδή το ποδόσφαιρο είναι γνωστό για τις όμορφες γυναίκες που προσελκύει», είπε αρχικά ο Ναϊνγκολάν.

Όσον αφορά τη δική του απήχηση στις γυναίκες, είπε: «Σχεδόν όλες οι γυναίκες με ποθούν. Το βλέπω στα μάτια τους. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να πεις “όχι”. Παρόλο που είμαι παντρεμένος; Το σίγουρο είναι πως δεν είμαι άγγελος. Το πιο σημαντικό είναι να μην μαθευτεί τίποτα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα σχέδιά του, όταν τελειώσει το ποδόσφαιρο ως παίκτης. «Εάν το έκανα σήμερα, θα έφευγα από το άθλημα και δεν θα ασχολούμουν με αυτό από κανένα πόστο. Ούτε σχολιαστής, ούτε προπονητής θα ήθελα να γίνω…», επισήμανε ο χαφ της Ρόμα.