Η είδηση της σύλληψης του Γιώργου Σαχπατζίδη τάραξε τα νερά στον ΠΑΟΚ! Για λίγο όμως! Οι άνθρωποι της ομάδας δεν άργησαν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν ανησυχούν για ό,τι συμβαίνει με τον μέτοχο της ΠΑΕ καθώς δεν υπάρχει κάτι που να εμπλέκει τον «Δικεφάλο του Βορρά». Όμως το μεγάλο ερώτημα είναι πως θα επηρεάσει η εξέλιξη αυτή τα οικονομικά της ομάδας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να χαθεί ο βασικός χρηματοδότης της ΠΑΕ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Ο Γιώργος Σαχπατζίδης κατέχει το 18% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι υπεύθυνοι της ομάδας δηλώνουν (και απαντούν σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κίνδυνο που υπάρχει για τον ΠΑΟΚ) ότι όλες οι διαδικασίες που έχουν πραγματοποιηθεί στην ομάδα για την είσοδο του στη μετοχική σύνθεση της ομάδας έχουν γίνει βάσει των όσων ορίζει ο νόμος.

Οι διαδικασίες έχουν ελεγχθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία και έχει εγκρίνει τα πάντα. Τα χρήματα που έδωσε ο Σαχπατζίδης για τις μετοχές της ΠΑΕ δικαιολογούνται απόλυτα από τα εισοδήματα του.

Το ζήτημα που προκύπτει όμως έχει να κάνει με την χρηματοδότηση της ΠΑΕ. Ο Σαχπατζίδης αποτελεί την σημαντικότερη πηγή εσόδων της ομάδας και έναν άνθρωπο που έχει βοηθήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Εάν η… περιπέτεια αυτή κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε, το σίγουρο είναι, ότι τις ημέρες αυτές ο «Δικέφαλος του Βορρά» χάνει μια πολύ μεγάλη οικονομική βοήθεια.

Θυμίζουμε ότι ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ο Γιώργος Σαχπατζίδης σκόπευε να βοηθήσει την ομάδα τουλάχιστον με ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτό φυσικά μετά από την χθεσινή εξέλιξη δεν είναι καθόλου σίγουρο!

Πηγή: sport-fm.gr