Άλλη μια φορά μια υπόσχεση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ μένει υπόσχεση. Πριν από περίπου ένα μήνα οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τα έγγραφα για τον νέο διακανονισμό των οφειλών της διοίκησης. Σε αυτή τη συμφωνία, αναφερόταν ότι στις 20 Μαρτίου, δηλαδή, σήμερα, θα έμπαινε στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους τα πρώτα χρήματα από το συνολικό ποσό οφειλών.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη σήμερα με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές στην προπόνηση να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την διοίκηση η οποία εμφανίζεται αφερέγγυα.

«Γιατί εξαφανίστηκαν σήμερα»; Αυτή η ερώτηση υπήρχε στα στόματα πολλών παικτών στεκούμενοι στο γεγονός ότι έστω δεν εμφανίστηκε ένας άνθρωπος από το ΔΣ για να τους μιλήσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, «έπεσε» η ιδέα της αποχής από την προπόνηση, κάτι που τελικά δεν έγινε αποδεκτό γενικότερα.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε η καταλυτική παρέμβαση του Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος τους ζήτησε να δώσουν λίγο χρόνο στη διοίκηση. Φέρονται να συμφώνησαν όλοι να συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις μέχρι και την Παρασκευή, ξεκαθαρίζοντας πως εάν δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη τότε δεν θα αφήσουν κανένα μέλος της διοίκησης να τους πλησιάσει σε προπονήσεις και αγώνες.

Πηγή: Sport-fm.gr