Για την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο «τίγρης» παρά τις οικονομικές δυσκολίες αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα καταφέρει σύντομα να ξαναφέρει τον κόσμο στο «Αλεξάνδρειο».

«Είναι μία κατάσταση πολύ άσχημη. Προσπαθούμε να μη μας επηρεάζει. Αλλά όταν δεν έχεις βάθος πάγκου και μεγάλο μπάτζετ τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Στην Ευρώπη είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με τεράστια μπάτζετ. Πρέπει να τονίσω όμως ότι το όνομα του Άρη χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην Ευρώπη», τόνισε.

«Είμαι και εγώ τέσσερις μήνες απλήρωτος. Χρειάζεται υπομονή», πρόσθεσε και κατέληξε: «Όπου και να τερματίσει ο Άρης εγώ θα είμαι ικανοποιημένος. Παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος από τη φύση μου και μου αρέσει να βάζω στόχους. Αυτό είπα και στα παιδιά. Έχουμε μπροστά μας έξι παιχνίδια. Θα πάμε να κερδίσουμε και τα έξι . Μπορεί και να τα χάσουμε όλα, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε. Η ομάδα μετά την αποχώρηση του Τζέιμς δεν είναι ίδια. Ο κόσμος ξέρει ότι είμαι ειλικρινής. Χθες ήταν πολύ λίγοι στο γήπεδο. Ξέρω όμως πως κάποια στιγμή θα τους υποχρεώσουμε να έρθουν στον γήπεδο. Φέτος σε κάποια παιχνίδια που η ομάδα βρήκε ρυθμό ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο. Εάν δοθούν λύσεις στα θέματα του Άρη και- πρώτα ο Θεός-μείνουμε και του χρόνου, υπόσχομαι ότι θα τους υποχρεώσουμε να έρθουν στο γήπεδο και χορεύουν στις κερκίδες».

Πηγή: Sport-fm.gr