Δεν έφταναν όλα τα εξωαγωνιστικά θέματα που ταλαιπωρούσαν τον Παναθηναϊκό, ήρθε και η χθεσινή ήττα από τον Πανιώνιο για να… δέσει το γλυκό. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων» επί του Ολυμπιακού, το «τριφύλλι» πελαγοδρομεί σε αγωνιστικό επίπεδο και η συγκέντρωση βαθμών μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Αυτό δημιουργεί έντονο προβληματισμό στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ, αποχώρησε από τη Λεωφόρο τελευταίος, αρκετές ώρες μετά το παιχνίδι και αρκετά νευριασμένος. Τόσο το 0-1 με τους Νεοσμυρνιώτες όσο και όσα το «συνόδευσαν», με τις ψιλές που έπεσαν στις εξέδρες, έφεραν απογοήτευση στον Εβρίτη τεχνικό.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, ο Ουζουνίδης είχε πολύωρη σύσκεψη με τους συνεργάτες του (Μαραγκό, Γιάγκου, Διαμαντόπουλο), προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να αλλάξει κάτι στην ομάδα. Γνωρίζει τα προβλήματα, όπως και οι παίκτες του, αλλά όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να κρατήσει ένα κλίμα ενότητας στα αποδυτήρια. Όμως, αυτά που είδε χθες στο χορτάρι τον προβλημάτισαν.

Δεν είναι τυχαίο ότι για πρώτη φορά είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα, δεν παίρνω εγώ την ευθύνη».