Τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ΚΠΡ και Λάτσιο για τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ, επιβεβαίωσε ο Μαρκ Χιουζ, ωστόσο τόνισε ότι η υπόθεση παραμένει ακόμη ανοιχτή και δεν πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη η μετακίνησή του.

Τόσο ο αγγλικός, όσο και ο ιταλικός Τύπος έχουν «βουίξει» πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Αγγλία, με το ποσό που θα δαπανηθεί από τον λονδρέζικο σύλλογο να ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ, όμως ο Ουαλός τεχνικός το διέψευσε.

Ο προπονητής των Ρέιντζερς, με δηλώσεις του στο Skysports, τόνισε πως η ομάδα του είναι σε ανοικτή γραμμή με τη Λάτσιο και τον παίκτη με τις διαπραγματεύσεις ακόμη να συνεχίζονται, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει οριστική εξέλιξη.

«Κοιτάμε την περίπτωσή του και προσπαθούμε να τελειώσουμε το θέμα. Ως ομάδα δεν μας αρέσει να προτρέχουμε και να μιλάμε μέχρι να έχει τελειώσει το θέμα και όσον αφορά τον Σισέ έχουμε ακόμη δρόμο. Έτσι, μέχρι να τελειώσει η υπόθεση δεν μπορούμε ούτε να επιβεβαιώσουμε, ούτε να διαψεύσουμε, αλλά σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον. Θα περιμένουμε και θα δούμε», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: sport-fm.gr