Η ένεση ηθικού, ήταν τεράστια και άπαντες οι ποδοσφαιριστές που έχουν γίνει σαν μια γροθιά, μεταξύ τους λένε πως είναι στα… πόδια τους η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού 6 εκτός έδρας παιχνίδια έμειναν και τα περισσότερα είναι εύκολα.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» έχουν να ταξιδέψουν στο φιλόξενο Καυταντζόγλειο που χρησιμοποιεί ως έδρα η τελευταία Δόξα Δράμας και την Λειβαδιά για να αντιμετωπίσει τον «σκασμένο» και νεοφώτιστο Λεβαδειακό. Δύο παιχνίδια εύκολα.

Τα υπόλοιπα τέσσερα κρύβουν παγίδες. Με πιο εύκολο όλων, αυτό του Παγκρήτιου με αντίπαλο τον Εργοτέλη, το οποίο δεν είναι και καμιά καυτή έδρα. Στο Γεντί Κουλέ με τον ΟΦΗ και στην Τρίπολη με τον Αστέρα είναι τα πιο… ύπουλα ενώ το τελευταίο είναι με την ΑΕΚ, σε ένα γνώριμο γήπεδο όμως μια και η «Ένωση» χρησιμοποιεί το ΟΑΚΑ.

Όπως είναι λογικό, ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποδράσει από τις περισσότερες από αυτές τις έδρες και επιπροσθέτως, έχει και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Και οι «ερυθρόλευκοι», έχουν παράλληλα άλλους δύο θεσμούς αφού συμμετέχουν σε Κύπελλο και Ευρώπη. Όλα αυτά δίνουν μια σχετική αισιοδοξία στο πράσινο στρατόπεδο, αλλά ξέρουν καλά, όλοι οι ποδοσφαιριστές, πως αν δεν παίξουν μπάλα, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα…

Το ραντεβού έδειξε… «Όχι μεταγραφή»

Κατά την διάρκεια της διάρκεια της Δευτέρας, ο Δημήτρης Γόντικας συναντήθηκε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και ανέλυσαν τις εξελίξεις στα μεταγραφικά. Ο προπονητής της ομάδας ήθελε έναν στόπερ αλλά τα οικονομικά δεδομένα, δεν επιτρέπουν να γίνει κάτι τέτοιο. Αφενός, ο Παναθηναϊκός ήδη χρωστάει σε κάποιους ποδοσφαιριστές και δεν είναι ηθικό να πάρει παίκτη, αφετέρου, ο Μπιάρσμιρ αποδεικνύεται «λίρα εκατό».

Ο Σουηδός, δείχνει πως μπορεί να αναπληρώσει το κενό και ήδη θεωρείται μεταγραφή εκ των έσω. Έτσι, οι «πράσινοι» παύουν να ασχολούνται με τα δύο πρώτα ονόματα που είχαν στη μεταγραφική λίστα τους, τον Αντρέ Αλμέιδα Πίντο και τον Τόμισλαβ Μπάρμπαριτς.

Σισέ: «Ποτέ μην λες ποτέ»

Ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, άφησε ο Τζιμπρίλ Σισέ. «Στο ποδόσφαιρο την μία στιγμή είσαι εδώ και την άλλη εκεί. Ποτέ μην λες ποτέ. Λατρεύω αυτή τη χώρα και τους κατοίκους της. Λατρεύω τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ».

Κωνσταντίνου: «Θετικά τα πράγματα με τους Άραβες»

Στις βραβεύσεις του ΠΣΑΠ βρέθηκε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος έκανε δηλώσεις για το… στόρι με τους Άραβες. «Είμαι πιο αισιόδοξος από ποτέ ότι το θέμα θα τελειώσει. Αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται είναι σοβαροί. Έχουμε αποδείξεις για την εμφάνιση τους και ξέρουμε ότι το ενδιαφέρον τους είναι πραγματικό».

Πηγή: sportfm.gr