Εκπρόσωποι του Fund από την Σαουδική Αραβία που ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα.

Αυτή, είναι και η πρώτη φορά που υποψήφιος αγοραστής πατάει το πόδι του στην χώρα μας.

Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν μέσα σε αυτούς που ήρθαν είναι και κάποιος εκ των επενδυτών.

Σίγουρα όμως, δεν θα υπάρχει παρουσία Αράβων στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο το απόγευμα(19:30) αφού δεν συνεννοήθηκαν όπως έπρεπε με την ΠΑΕ…

Μέχρι στιγμής, τρία άτομα είναι αυτοί που ήρθαν στην Αθήνα. Όλοι τους έφτασαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος το πρωί της Παρασκευής και στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Βλάση Τσάκα. Κατόπιν, κατέλυσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα στην Ελλάδα δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα και δεν έκανε καμία τοποθέτηση –ως συνήθως, για αυτό και υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης για τα περαιτέρω. Εάν ανάμεσα στα τρία άτομα δεν υπάρχει κάποιος υποψήφιος επενδυτής, τότε ενδεχομένως να έρθει κάποιος εξ’ αυτών το Σάββατο. Παρόλα αυτά, δεν θα υπάρξει παρουσία των νέων υποψήφιων αγοραστών το Σάββατο απόγευμα (19:30, ΟΑΚΑ) στο τελευταίο ματς της σεζόν, με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Σαουδάραβες θα παραμείνουν στην Αθήνα για να βρεθούν με τον Βαρδινογιάννη για να συζητήσουν απευθείας μαζί του το ενδεχόμενο της συνεργασίας και των χαρτιών που χρειάζονται για το τελικό «ok».

Δευτέρα ή Τρίτη λέει ο Τζίγκερ

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη στο θέμα γιατί η αργία στην Σαουδική Αραβία (Πέμπτη και Παρασκευή είναι αργία στην χώρα της Ανατολής) δεν επιτρέπει επίσημη επικοινωνία με τις τράπεζες. Οι επαφές που γίνονται, είναι κατά κάποιο τρόπο ανεπίσημες, αλλά ακόμη κάτι πιο σίγουρο, δεν υπάρχει. Την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα υπάρχει καθαρή εικόνα και θα φανεί εάν θα προχωρήσει ή όχι το θέμα.

Νέα αντιπαράθεση Τσάκα με ΠΑΕ

Μία κυρία, δικηγόρος των Αράβων που ήρθαν στην Ελλάδα τηλεφώνησε στην ΠΑΕ και ζήτησε σουίτα για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Για την ίδια, τους συνεργάτες της και τον Βλάση Τσάκα. Από την διοίκηση της απάντησαν πως επειδή είναι σημαντικά πρόσωπα, θα πρέπει να υπάρξει αυξημένη ασφάλεια και ζήτησαν τα ονόματα όσων ήταν να πάνε για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Η δικηγόρος είπε ότι θα ξαναπάρει τηλέφωνο σε λίγα λεπτά, πράγμα που έκανε μεν, ακυρώνοντας την έλευσή τους στο ΟΑΚΑ, δε.

Πηγή: Sport-fm.gr