Μετανιωμένος και με πλήρη επίγνωση του λάθους του που γέννησε το επεισόδιο με τον Νίκο Κωστένογλου εμφανίστηκε ο Κώστας Μανωλάς.

Ο νεαρός αμυντικός πέρασε απ’ το γραφείο του Σταύρου Αδαμίδη και αφού παραδέχθηκε την απαράδεκτη αντίδρασή του, την απέδωσε στην ένταση και «την κακιά στιγμή».

Κατά τη διάρκεια της «απολογίας» του πριν την προπόνηση, ο νεαρός αμυντικός ξεκαθάρισε εξ αρχής πως αναγνωρίζει το λάθος του.

Άλλωστε, αυτό έκανε και από την Τετάρτη, όταν ζήτησε συγγνώμη από τον Νίκο Κωστένογλου. Παρόλο που δέχθηκε τις συστάσεις λοιπόν του Σταύρου Αδαμίδη (και τις νουθεσίες ότι, παρά τα προβλήματα που είναι λογικό να έχουν όλοι, η ομάδα πρέπει να μπαίνει πάντα από πάνω), δεν του ανακοινώθηκαν συνέπειες απ’ τον υπό παραίτηση πρόεδρο.

Ως αποτέλεσμα λοιπόν, της αμηχανίας της διοίκησης στον τρόπο που θα τιμωρήσει έναν παίκτη απείθαρχο μεν, απλήρωτο δε, το «μπαλάκι» της όποιας τιμωρίας του πέρασε ξανά στον Κωστένογλου. Έτσι -και με δεδομένο πως ο Έλληνας τεχνικός δίνει μεγάλο βάρος στην πειθαρχία- θεωρείται πιθανό να μείνει εκτός αποστολής στο σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ.

Από ‘κει και πέρα, η μεταμέλεια του παίκτη, σε συνδυασμό και με τη θέληση όλων στην ΑΕΚ (συμπεριλαμβανομένου και του Κωστένογλου) να μην διαταραχθεί άλλο το καλό κλίμα, πιθανότατα θα τελειώσει εκεί το θέμα.

Πηγή: sportfm.gr