Απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπάμπεργκ (79-76) αλλά και αισιόδοξος πως οι «πράσινοι» είναι ικανοί να κάνουν νέα αρχή στο ματς με τον Ολυμπιακό είναι ο Ίαν Βουγιούκας.

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη γερμανική ομάδα και τόνισε πως πιστεύει στην ομάδα και το προπονητικό τιμ.

«Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν παθιασμένα , δείξανε πως θέλουν το ματς. Φάγαμε σουτ αφού δεν τους σταματήσαμε στην άμυνα. Δεν παίξαμε καλή άμυνα σε κρίσιμες στιγμές και δεν αποτρέψαμε κάποια καλάθια. Δεν μας βάζουν συχνά 79 πόντους. Αυτό οφείλεται στην ευστοχία τους, στο πάθος και τα επιθετικά ριμπάουντ που πήραν. Γίναμε ευάλωτοι στο δεύτερο ημίχρονο και θα πρέπει να δούμε το βίντεο και να μάθουμε από τα λάθη μας. Δεν είναι ό,τι πιο ωραίο να χάνεις. Πιστεύω στην ομάδα και στους προπονητές. Έχουμε δρόμο μπροστά μας με αρχή το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μετά από κάθε ήττα υπάρχει ένταση, αυτό είναι λογικό. Το θέμα είναι να δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια.

Στα εκτός έδρας παιχνίδια θα πρέπει να δίνεις το κάτι παραπάνω γιατί όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να δούμε πώς θα ξεκουραστούμε γιατί ενδιάμεσα υπάρχουν και ορισμένα εκτός στην Ελλάδα».

Πηγή: sport-fm.gr