Μήνυμα νίκης έλαβαν και… έστειλαν Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάρκο Πάντελιτς εν όψει Παναθηναϊκού κατά την επίσκεψή τους στο Red Store το μεσημέρι. Οι 500 και πλέον φίλοι του Ολυμπιακού ζήτησαν από τους δύο παίκτες νίκη στο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου κι εκείνοι δήλωσαν αποφασισμένοι να μην τους χαλάσουν το χατίρι.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε ξαναπαίξει σε τέτοια ματς και ξέρουμε πώς είναι. Μπορεί να είναι ένα ντέρμπι, αλλά θα προσπαθήσουμε να το δούμε σαν ένα απλό ματς για να προετοιμαστούμε με ηρεμία», δήλωσε ο Αργεντινός επιτελικός μέσος.

Από την πλευρά του ο Μάρκο Πάντελιτς είπε: «Η εκδήλωση αυτή είναι ένα καλό ζέσταμα για το ντέρμπι. Φυσικά και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, γιατί για μας θα σημαίνει επιστροφή στην κορυφή. Είχαμε κάποιες απώλειες βαθμών, αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη. Αν δεν την πάρουμε, αυτό θα σημαίνει πως θα είμαστε πίσω από τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε». Όσο για το τι θα συμβούλευε τους νέους παίκτες της ομάδας για το ντέρμπι, είπε: «Δεν θα έλεγα τίποτα. Όντως η ομάδα έχει νέους παίκτες, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν οι παλιοί (γέλια)».

Πηγή: sport-fm.gr