Αλλαγές, πολλές ή όχι θα φανεί στο γήπεδο, ετοιμάζει ο Φερνάντο Σάντος εν όψει του δεύτερου φιλικού της Εθνικής, την Τρίτη στο Άλταχ της Αυστρίας απέναντι στη Ρουμανία. Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να δώσει ευκαιρίες και στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Ρωσία (1-1) και πιθανώς να ξεκουράσει κάποιους παίκτες που δεν έχουν να του αποδείξουν τίποτα.

Το πρωί του Σαββάτου όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό έκαναν αποθεραπεία. Εκείνοι που πέρασαν σαν αλλαγή μαζί με όσους δεν χρησιμοποιήθηκαν γυμνάστηκαν κανονικά κάνοντας ασκήσεις κυκλοφορίας και παίζοντας δίτερμα έξι εναντίον έξι στο μισό γήπεδο (με τον Χαλκιά και τον Καπίνο στην κάθε εστία).

Ο Φερνάντο Σάντος, όντας προφανώς ικανοποιημένος από την εικόνα και τη διάθεση στο ματς με τη Ρωσία, άφησε ελεύθερους τους διεθνείς, που θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν κάποιες ώρες κοντά σε αγαπημένα τους πρόσωπα προτού επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 16:00 την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Προπόνηση προγραμματίστηκε και για το πρωί της Δευτέρας, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας για το Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας. Από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Άλταχ, που απέχει περίπου 40 λεπτά.

Πηγή: sport-fm.gr