Για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι προτιμότερη μια καθυστέρηση στις διαδικασίες και τις συζητήσεις με τους υποψήφιους επενδυτές προκειμένου να είναι σίγουρος πως οι μετοχές θα καταλήξουν σε «φερέγγυα» χέρια. Με τρεις τρόπους μπορεί να γίνει η πιστοποίηση της υπογραφής του πρίγκιπα. Την Πέμπτη στο Δ.Σ. η εξουσιοδότηση για την Arboris Capital.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay» που επικοινώνησε με την ελληνική πρεσβεία στο Ριάντ και το προξενείο στην Τζέντα, αναφέρει τους εξής τρόπους: 1. Να πάει αυτοπροσώπως ο πρίγκιπας Σουλτάν και ο υπεύθυνος της πρεσβείας ή του προξενείου και να θεωρήσει την υπογραφή του βάσει του διπλωματικού του διαβατηρίου. 2. Να φέρει πιστοποίηση της υπογραφής του από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας του. 3. Να δώσει στοιχεία της εταιρείας του και να είναι θεωρημένη τη σφραγίδα από το εμπορικό επιμελητήριο της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προτιμά να τηρεί στάση αναμονής προκειμένου να είναι σίγουρος πως η μεταβίβαση των μετοχών δεν θα καταλήξει σε φιάσκο. Άλλωστε, εκτός από τη γνησιότητα της υπογραφής, η πριγκιπική προσφορά προσκρούει σε ακόμη έναν σκόπελο, όπως δήλωσε και στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο ο Παναγιώτης Περάκης, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού: «Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Εάν ο πρίγκιπας έχει ιθαγένεια από κάποια χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε αλλάζει».

Στο μεταξύ, στο Δ.Σ της Πέμπτης αναμένεται τα μέλη να εξουσιοδοτήσουν το προεδρείο προκειμένου να έρθει σε επαφή με τον Έλληνα εκπρόσωπο της Arboris Capital, Γιώργο Γεωργίου, ώστε να δώσει τα οικονομικά στοιχεία που απαιτούνται ώστε να προχωρήσει η όποια επενδυτική πρόταση.

Πηγή: sport-fm.gr