Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ με 2-1 στο Λονδίνο.

«Κάναμε δυνατό ξεκίνημα. Το 2-0 ήταν άδικο, καθώς η Άρσεναλ ευτύχησε να προηγηθεί, ενώ εμείς είχαμε τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες στην αρχή. Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια μία μεγάλη ομάδα όπως η Άρσεναλ και αυτό φάνηκε στο γήπεδο», τόνισε, ενώ για τη μεταμόρφωση της ομάδας του σε σχέση με το πρώτο ματς των ομίλων, είπε: «Η Μαρσέιγ ήρθε πολύ αμυντικά στο ‘Καραϊσκάκη’ και αυτό δεν μας βοήθησε. Ο τρόπος που έπαιξε η Άρσεναλ μάς βοήθησε να παίξουμε πιο καλά σήμερα».

Όσο για το αν υπάρχουν πλέον ελπίδες πρόκρισης, ο «Τόρο» τόνισε: «Εκτός από την καλή εικόνα χρειάζονται βαθμοί κι εμείς μέχρι τώρα δεν έχουμε βαθμούς. Φαινομενικά είναι δύσκολη η πρόκριση, αλλά όσο έχουμε ελπίδες θα παλεύουμε, για να καταφέρουμε, αν όχι να πάρουμε τη δεύτερη θέση, να πάρουμε την Τρίτη».

Τέλος, ερωτηθείς για τα δύο «κολλητά» ματς με τη Ντόρτμουντ, απάντησε: «Το ματς με τη Ντόρτμουντ μπορεί να περιμένει. Πλέον έχουμε στο μυαλό μας το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: sport-fm.gr