Ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα για το ισπανικό σούπερ καπ. Ισόπαλία 2-2 σε ένα φανταστικό ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Εζίλ (9′) και Τσάμπι Αλόνσο (53′) τα γκολ των γηπεδούχων, Βίγια (36′) και Μέσι (45′) αυτά των Καταλανών.

Η εξέλιξη του αγώνα είχε ως εξής:

90’+3′ Λήξη της αναμέτρησης

86’ Πέναλτι ζητάει η Μπαρτσελόνα… Ο Πέδρο βρισκόταν σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και ο Μαρσέλο με ένα δυναμικό τάκλιν -στο οποίο φαίνεται πως δεν βρίσκει μπάλα, αλλά τα πόδια του παίκτης της Μπάρτσα- δεν τον άφησε να πλασάρει.

83’ Πέναλτι ζητάει η Ρεάλ… Ο Βαλντές βρισκόταν στο χορτάρι και προσπαθώντας να εμποδίσει τον Ρονάλντο, ο οποίος κατευθυνόταν προς την μπάλα μέσα στην περιοχή, άπλωσε το χέρι του με αποτέλεσμα να υπάρξει επαφή ανάμεσα στους δύο παίκτες.

81’ Αλλαγή για τη Ρεάλ. Στη θέση του Μπενζεμά ο Ιγκουαίν.

77’ Κίτρινη στον Αλόνσο.

76’ Αντεπίθεση με καλές… προϋποθέσεις για τη Ρεάλ. Ο Ρονάλντο όμως τη σπατάλησε καθώς μπήκε στην περιοχή της Μπάρτσα από αριστερά και έκανε λάθος κοντρολ με αποτέλεσμα να ανοίξει πολύ την μπάλα. Στη συνέχεια βρέθηκε σε πολύ πλάγια θέση και δεν κατάφερε να απειλήσει.

73’ Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα. Στη θέση του Βίγια ο Πέδρο.

68′ Νέα ευκαιρία για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ξανά με τον Ρονάλντο, σουτ του οποίου κοντράρει και φεύγει κόρνερ.

64′ Διπλή ευκαιρία μέσα σε ένα λεπτό για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αρχικά ο Ρονάλντο στέλνει την μπαλα ελάχιστα άουτ με χτύπημα φάουλ και δευτερόλεπτα αργότερα νέα προσπάθεια του Πορτογάλου σταματάει στον Βαλντές.

60′ Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα. Ο Πικέ στη θέση του Αντριάνο.

58′ Αλλαγή για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Καγιεχόν στη θέση του Κεντίρα.

57’ Αλλαγή για τη Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι στη θέση του Αλκάνταρα.

56’ Κίτρινη στον Σάντσες.

53′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ! Ο Τσάμπι Αλόνσο βρίσκει στόχο μετά από κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα της Μπαρτσελόνα, χάρη στον Πέπε που έσπασε σωστά την μπάλα!