Κάνουν λόγο για συμβόλαιο δύο ετών με τις μηνιαίες απολαβές του Γάλλου άσου να φτάνουν τα 267.000 ευρώ, ενώ η Λυόν δεν πρόκειται να πάρει χρήματα μιας και ο Γκοβού είναι ελεύθερος.

H γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» κάνει λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και Γκοβού. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της έγκυρης εφημερίδας «L’ Equipe», ο διεθνής Γάλλος άσος, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Λυών, από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Ο 31χρονος εξτρέμ εμφανίζεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» για δύο χρόνια, ενώ η γαλλική εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ο Γάλλος διεθνής θα βρει τον Τζιμπρίλ Σισέ στην επίθεση, όπως ήθελε ο προπονητής των Ελλήνων, Νίκος Νιόπλιας. Παρότι ήθελε την Πρέμιερ Λιγκ, καθώς ενδιαφέρονταν για αυτόν Εβερτον, Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ έβαλε τέλος στη θητεία του στους «λιονέ» μετά από μια ανεπιτυχή σεζόν και θα είναι κάτοικος Αθήνας για τα επόμενα δύο χρόνια».
Παράλληλα, οι Γάλλοι κάνουν λόγο για πιέσεις της διοίκησης των «πράσινων» προς τους ιθύνοντες της Λυόν για αγορά και του Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ!

Ο επίσημος Παναθηναϊκός διαψεύδει πως υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Γάλλο, αλλά οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές. Ο παίκτης αρέσει στον προπονητή του τριφυλλιού, Νίκο Νιόπλια ενώ και ο Γκοβού έχει πάρει τις καλύτερες συστάσεις για τους πράσινους.

Πηγή: Gazzeta.gr