Η περίπτωση του Τζέκο είναι εξαιρετικά δύσκολη για την Γιουβέντους και έτσι η «Μεγάλη Κυρία» βάζει πρώτο στην λίστα της τον Εμμανουέλ Αντεμπαγιόρ!

Ο Βόσνιος φορ της Βόιλφσμπουργκ αποτελεί διακαή πόθο των «μπιανκονέρι», όμως η μεταγραφή του είναι στρωμένη με πολλά…. αγκάθια καθώς η γερμανική ομάδα τονίζει πως ο παίκτης δεν πωλείται, ενώ ακόμα και αν γίνει αυτό, η Γιουβέντους δεν μπορεί να καλύψει το ποσό των 40 εκατ. ευρώ που ήθελαν οι «λύκοι».

Έτσι, η «Μεγάλη Κυρία» έχει στραφεί σε άλλες λύσεις, όπως αυτή του Αντεμπαγιόρ! Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, η Γιουβέντους θα αρχίσει σύντομα τις επαφές με την Σίτι, η οποία με την σειρά της δε θα έλεγε «όχι» στην παραχώρηση του Αφρικάνου, ειδικά αν έχει αίσιο τέλος η υπόθεση του Μπαλοτέλι.

Προς το παρόν, πάντως, το ενδεχόμενο του δανεισμού είναι αυτό που θέλει περισσότερο η Γιουβέντους, χωρίς ωστόσο να αποκλειστεί η μεταγραφή με κάποιο αντάλλαγμα, με τον Σισοκό να συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες.

Όπως είναι λογικό, μία πιθανή μετακίνηση του Αντεμπαγιόρ στο Τορίνο, ενδεχομένως να ανοίξει το δρόμο της εξόδου στον Τρεζεγκέ, ο οποίος έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό…

Πηγή: gazzetta.gr