Κατά πρώτο λόγο για τους Σήφη Δασκαλάκη και Φρανσίσκο Χαβίτο που αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα από τον Ολυμπιακό το μεσημέρι της Δευτέρας και κατά δεύτερο και για τα άλλα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρολεύκων» που θα βρεθούν στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν.

Η ατζέντα της ημέρας περιλαμβάνει:

Στις 15:00 θα περάσουν από τα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Αλεξάνδρας ο 29χρονος τερματοφύλακας ο οποίος υπέγραψε για 2+1 χρόνια και έρχεται ως μπακ απ στον «άσο» και ο Ισπανός πρώην μεσοεπιθετικός του Άρη, για την επίσημη παρουσίασή τους.

Το απόγευμα στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η «πρώτη» του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Με εξαίρεση τους διεθνείς όλοι οι άλλοι αναμένεται να δώσουν κανονικά το «παρών». Από τους «νέους» Κοστάνσο, Μαρκάνο, Φέισα, στον Ντάρμπισαϊρ που ζήτησε και πήρε μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να πείσει τον Βαλβέρδε και τους Κάταϊ και Γκρμπιτς που ναι μεν δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά, θα πρέπει να θεωρούνται κλεισμένοι.

Μια σεζόν με υψηλές απαιτήσεις, αφού ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποιοι μάλιστα μοιάζουν να ανυπομονούν. «Αύριο είναι η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού! Πρόκειται για μία νέα αρχή», έγραψε ο Κέβιν Μιραλάς στο Twitter του.

Πηγή: sport-fm.gr