Την πρόθεσή του να ξεκινήσει, μετά το Πάσχα, έναν κοινό αγώνα με παράγοντες που αγαπούν το ποδόσφαιρο, με σκοπό την απομάκρυνση του Αχιλλέα Μπέου από αυτό, εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας, με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis».

«Ασχολείται με το ποδόσφαιρο μόνο για το στοίχημα και φέρεται να ελέγχει οκτώ ομάδες στη Football League. Θα κάνω αγώνα για να φύγει από το ποδόσφαιρο», είπε, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο κ. Κούγιας:

«Ασχολείται με το ποδόσφαιρο μόνο για το στοίχημα και φέρεται να ελέγχει οκτώ ομάδες στη Football League. Θα κάνω αγώνα για να φύγει από το ποδόσφαιρο και ξεκινάω μία κίνηση μετά το Πάσχα, με παράγοντες που αγαπούν το άθλημα».

Αποκάλυψε, μάλιστα, και πληροφορίες που έχει, σύμφωνα με τις οποίες «ο εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει ποινική δίωξη για κακουργηματικές πράξεις, σε βάρος παραγόντων που εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδια στη Football League».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην Παναχαϊκή, τονίζοντας: «Πιστεύω πως θα πετύχει την άνοδο, αφού χρειάζεται μόνον ένα βαθμό και για το παιχνίδι με το Πλατανιά Χανίων τυπώσαμε 13.000 εισιτήρια»!

Πηγή: sportfm.gr