Το όνομα του Σίντνεϊ Γκοβού έπαιζε από την περασμένη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο τώρα φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ στον Παναθηναϊκό. Ο 30χρονος Γάλλος δεξιός επιθετικός θεωρείται ως ο ιδανικός για να αναπληρώσει το κενό που αφήνει πίσω του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο παίχτης έχει μείνει ελεύθερος από την Λυών πράγμα που σαφώς και διευκολύνει τα πράγματα. Ήδη έχει αναλάβει χρέη διαμεσολαβητή ο Σισέ δίνοντας στον συμπαίχτη του στην εθνική Γαλλίας την καλύτερη εικόνα για τον Παναθηναϊκό αλλά και την χώρα.

Επίσημα το Τριφύλλι δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση καθώς τηρεί μία σχετική στάση αναμονής έως ότου ολοκληρωθεί το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή.
Σύμφωνα με αποκαλύψεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Φρεντερίκ Γκέρα, οι συζητήσεις θα γίνουν με το πέρας του μουντιάλ. Ένα μουντιάλ το οποίο στην ουσία η Γαλλία αποχαιρέτησε από τον δεύτερο κιόλας αγώνα της.

Η τραγική παρουσία των Τρικολόρ στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής συμπαρέσυρε και τον Γκοβού (καθώς και όλους όσοι αγωνίστηκαν) και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φαντάζει δύσκολο να υπάρξει κάποια πρόταση καλύτερη από του Παναθηναϊκού που είναι διατεθειμένος να δαπανήσει μέχρι 2 εκατ. ευρώ για να τον ντύσει στα πράσινα.