Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Euroleague δεν αλλάζει κάτι στον Παναθηναϊκό, όπως έκανε σαφές και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τις αναρτήσεις του στα social media, με τις οποίες εξέφρασε για ακόμη μία φορά την πλήρη στήριξή του στον Εργκίν Αταμάν.

Οι Πράσινοι ηττήθηκαν από τους Ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γραφτούν κάποια πράγματα που δεν άρεσαν στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, όπως έδειξε και ο τρόπος με τα οποία τα σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Όταν ο φύλακας έχει γνώση, δεν επηρεάζεται από ό,τι και αν γραφτεί και όπου και γραφτεί! Απλά γελάει. Αμάν αμάν», ανέφερε σε story που ανέβασε ο Γιαννακόπουλος και στη συνέχεια επανήλθε με νέο, στο οποίο έγραψε τα εξής…

«Το ότι «Παναθηναϊκοί» είναι πιο γρήγοροι από τους αντιπάλους, στο να ανακαλύπτουν θέμα όταν όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά υπάρχει και απόλυτη πίστη, ικανοποίηση και αισιοδοξία δείχνει για μια ακόμη φορά το πόσο Παναθηναϊκοί είστε. ΥΓ. Ο Καρνάβαλος σε λίγο καίγεται και οι μάσκες θα πέσουν…».