Στη διακριτική (ή ευστοχότερα… οικονομική) ευχέρεια της ΑΕΚ είναι η απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου!

Όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του -σε επαφή με το www.sport-fm.gr– ο 19χρονος επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την «Ένωση».

Απομένει, λοιπόν, εκείνη να την ολοκληρώσει και να ικανοποιήσει τις -χαμηλές- απαιτήσεις του Ηρακλή, προκειμένου να ντύσει (τώρα ή το καλοκαίρι) τον παίκτη στα «κιτρινόμαυρα».

Οριστική συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Βέλλιου δεν υπάρχει ακόμα. Όπως διαβεβαίωσε, όμως, ο μάνατζερ του, Θεόφιλος Καρασαββίδης, τέτοια είναι πολύ κοντά στο να επιτευχθεί.

Η προσφορά της «Ένωσης» πλησιάζει πολύ τις απαιτήσεις του παίκτη, ενώ επιβεβαιώνεται από την πλευρά του το γεγονός πως προτιμάει τους «κιτρινόμαυρους» (όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί), από τον Ολυμπιακό (όπου του προτάθηκε να μεταγραφεί κι έπειτα να πάει δανεικός).

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Βέλλιο, πάντως (όταν εκείνη ολοκληρωθεί), τη φέρνει πολύ κοντά στην απόκτησή του, αφού οι απαιτήσεις του Ηρακλή δύσκολα θα σταθούν εμπόδιο. Ο «Γηραιός» θα προτιμήσει να δώσει τον παίκτη με ένα μικρό αντίτιμο τώρα (περίπου 100.000-150.000 ευρώ), παρά να τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, ωστόσο, το ενδεχόμενο -αν οι δύο πλευρές δεν τα βρουν- η ΑΕΚ να διατηρήσει τη συμφωνία (στην οποία θα έχει φτάσει με τον παίκτη) και να την ενεργοποιήσει μετά το τέλος της σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr