Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να είναι στο γήπεδο της Λεωφόρου για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τον Ολυμπιακό, μπορούσαν όμως και πήγαν στο ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσε η αποστολή ώστε να δώσουν σύνθημα νίκης στην ομάδα τους.

Οι Πράσινοι έπεσαν στην 3η θέση και στο -3 από την κορυφή μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, οπότε η επιστροφή στις νίκες αποτελεί μονόδρομο ώστε να μη χάσουν κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Μια νίκη που θα πρέπει να την πάρουν, ως γνωστόν, χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών τους αφού τα γήπεδα θα παραμείνουν κλειστά για λίγες μέρες ακόμη.

Έτσι, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να πάνε στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή, όπου και αποθέωσαν τους πάντες και ζήτησαν τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τα συνθήματά τους.

Οι εκατοντάδες φίλοι του Τριφυλλιού είχαν παλμό και δημιούργησαν ατμόσφαιρα γηπέδου, περιμένοντας πλέον από την ομάδα του Φατίχ Τερίμ να πάρει το τρίποντο και να συνεχίσει την προσπάθειά της για κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2010.