Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (21/1) για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην 1η θέση και ο Φατίχ Τερίμ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και ετοιμάζει αλλαγές με δεδομένο ότι υπάρχουν και εννιά απουσίες.

Οι Πράσινοι είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και είναι λογικό αφού είχαν συνεχόμενα ντέρμπι και τα πήγαν εξαιρετικά: Ισοπαλία (και θα μπορούσαν και νίκη) με την ΑΕΚ στην OPAP Arena και παραμονή στην 1η θέση της βαθμολογίας, πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη στο κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Τερίμ, με λίγα λόγια, τόνωσε κι άλλο την αυτοπεποίθησή της και τώρα έχει μπροστά της το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Μια νίκη που θα πρέπει να έρθει παρά τα προβλήματα απουσιών που υπάρχουν και τα οποία δεν είναι και λίγα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει σε εννιά παίκτες και συγκεκριμένα στους Βιλένα, Τζούριτσιτς, Χουάνκαρ, Τσέριν, Παλάσιος, Ιωαννίδη, Γερεμέγεφ, Μπράουν και Μάγκνουσον, με τον Τερίμ να ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με τα ντέρμπι και παράλληλα να παίρνει στην αποστολή τον Ντραγκόφσκι, ο οποίος μόλις χθες (19/1) υπέγραψε και ανακοινώθηκε.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή των Πράσινων είναι οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ντραγκόφσκι, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.