Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης, μίλησε στο κρατικό αθλητικό ραδιόφωνο και εξέφρασε ανοικτά το ενδιαφέρον και την εκτίμηση της ομάδας του Άρη για τον Κώστα Μήτρογλου. Όσο για τον Χαβίτο, όπως ο ίδιος υποστήριξε, δεν γνώριζαν το παραμικρό για μετακίνησή του στον Πειραιά και στον Άρη τους έκανε πολύ άσχημη εντύπωση οι δηλώσεις του, από όπου και κατάλαβαν ότι «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά». Επίσης, επιφυλάχτηκε να απαντήσει για την αντίδραση του Άρη απέναντι στον ποδοσφαιριστή.

Για τον Κώστα Μήτρογλου, ο Γ.Κόντης τόνισε την εκτίμηση που τρέφουν για τις ικανότητες του Έλληνα διεθνή επιθετικού, όμως ξεκαθάρισε ότι ο Άρης δεν ενδιαφέρεται για εξάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Όχι. Το να πάρουμε τον παίκτη από τον Ολυμπιακό για 6 μήνες και να τον φτιάξουμε στην ομάδα μας για να τον επιστρέψουμε στον Ολυμπιακό… είναι κάτι που δεν μας ενδιαφέρει».

Δεν δίστασε όμως να κάνει ανοικτή πρόταση «στον αέρα» καλώντας τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να συζητήσουν. Η πρόταση που έκανε ήταν η εξής: «Πάρτε τον Χαβίτο από τώρα και δώστε μας τον Μήτρογλου. Αν τον θέλουν τόσο πολύ, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να τον παραχωρήσουμε από τώρα».

Βέβαια, ο Κόντης παραδέχτηκε ότι κάτι τέτοιο ίσως να μην ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στον Πειραιά δεν ενδιαφέρονται να παραχωρήσουν τον Μήτρογλου στον Άρη γενικότερα…

Παρά ταύτα, ο Γιάννης Κόντης είχε και άλλη πρόταση στο μανίκι: «Επειδή όμως ο Μήτρογλου, από ότι γνωρίζω, έχει ακόμη άλλα δύο-τρία χρόνια συμβόλαιο, θα μας ενδιέφερε να πάρουμε τον παίκτη με δανεισμό για ενάμισι χρόνο. Κάνω από εδώ ανοιχτά πρόταση στον Ολυμπιακό. Τους καλούμε αν θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε και τους κάνουμε αυτή την πρόταση».

Πηγή: Gazzetta.gr