Η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού μπορεί να έχει μπει ήδη σε μια νέα εποχή με την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ και την άφιξη του Τούρκου τεχνικού σήμερα (27/12) στην Αθήνα, αλλά ο «κουρνιαχτός» από την αναπάντεχη απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει καταλαγιάσει.

Ο γιος του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Νίκολα Γιοβάνοβιτς, έκανε μια ανάρτησή στο Instagram γεμάτη νόημα. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πανηγυρίζει και πρόσθεσε ένα emoji με ένα παντελόνι, σα να ήθελε να πει πως ο πατέρας του κράτησε τον λόγο του και οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε τίτλους.

Οι λόγοι της απόλυσης

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκατσε στον πάγκο του Παναθηναϊκού για δυόμιση χρόνια και πέραν της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας, έκανε την ομάδα και πάλι διεκδικήτρια του πρωταθλήματος, ενώ πέτυχε και τον στόχο που του είχαν θέσει να την οδηγήσει στους ομίλους κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης αυτή τη σεζόν.

Ωστόσο, του χρεώθηκε ο αποκλεισμός από τη συνέχεια καθώς η ομάδα έμεινε εκτός και από το Europa Conference League, ενώ κρίθηκε από τη διοίκηση και τον Γιάννη Αλαφούζο πως η ομάδα είχε χάσει την ψυχολογία της και δεν έπαιζε καθόλου καλά στα ματς με τους «μεγάλους» αντιπάλους της, παρόλο που στην Stoiximan Super League βρίσκεται στο -1 από την κορυφή.