Η ήττα από την Κηφισιά το Σάββατο (16/12) άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League και αυτό φέρνει αλλαγή προπονητή, με τον Θανάση Στάικο να αποχαιρετάει τους παίκτες την Κυριακή (17/12) και τη διοίκηση να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μιχάλη Γρηγορίου για να είναι αυτός ο αντικαταστάτης.

Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμη από την ομάδα της Ηπείρου, το τι θα γίνει όμως θεωρείται δεδομένο πλέον: Ο Στάικος αποχωρεί και ο Γρηγορίου τον διαδέχεται. Ο προπονητής του ΠΑΣ πήγε στο προπονητικό κέντρο την Κυριακή (17/12) για να ενημερώσει τους παίκτες για τις εξελίξεις και να τους χαιρετήσει αφού ήρθε η ώρα να αποχωρήσει.

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, σενάριο που δεν μοιάζει καθόλου πιθανό αυτή τη στιγμή, θα είναι ο Γρηγορίου, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε άνθρωπο των επικίνδυνων αποστολών αφού αναλαμβάνει πάντα ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό και συνήθως καταφέρνει να τις οδηγήσει στη σωτηρία.

Αυτός θα είναι ο στόχος του πλέον και στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τη διοίκηση να ελπίζει σε καλύτερη εικόνα και προφανώς αποτέλεσμα στον αγώνα που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό και θα είναι και ο τελευταίος για το 2023.