Στο άδειο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη (19:30, Novasports 1) αποφασισμένος να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη αγωνιστική στην Ξάνθη. Χριστοδουλόπουλος αντί Γκοβού η μόνη αλλαγή.

Οι «πράσινοι» καλούνται να αποδείξουν απέναντι στην ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ότι η νίκη επί της Ξάνθης ήταν η απαρχή της αντεπίθεσης για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Μάλιστα, το γεγονός ότι το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας που εκτίει ο Παναθηναϊκός, περισσότερο καλό θα κάνει τη δεδομένη χρονική στιγμή στο «τριφύλλι».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του και πάλι με σύστημα 4-3-3, με την ίδια περίπου συνταγή της Ξάνθης. Μοναδική αλλαγή αναμένεται να αποτελέσει ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Γκοβού. Ο Γάλλος δεν έπεισε για ένα ακόμα ματς και θα μείνει στον πάγκο στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι, αριστερά ο Σπυρόπουλος και δεξιά ο Βύντρα. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Ζιλμπέρτο με τον Κατσουράνη και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Νίνης. Οι Λέτο και Χροστοδουλόπουλος θα παίξουν σε αριστερή και δεξιά πτέρυγα αντίστοιχα και ο Σισέ σέντερ φορ.

Πηγή: gazzetta.gr