Τα «μαύρα σύννεφα» έχουν μαζευτεί πάνω από τη Γιουβέντους τους τελευταίους 18 μήνες και δεν λένε να διαλυθούν. Τα νομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος διαδέχονται το ένα το άλλο.

Πάνω που προσπαθούσε να… χωνέψει πως και το δεύτερο δείγμα του Πολ Πογκμπά σε έλεγχο αντιντόπινγκ βγήκε θετικό και να χαράξει την στρατηγική που θα ακολουθήσει με τον Γάλλο μέσο, προέκυψε νέο ζήτημα, αυτή τη φορά με τον 22χρονο μέσο Νικολό Φατζόλι.

Ο Ιταλός άσος κατηγορείται για παραβίαση του αθλητικού κώδικα περί στοιχηματισμού σε παράνομες πλατφόρμες. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο 22χρονος μέσος της Γιουβέντους κατηγορείται πως στοιχημάτισε μεγάλα ποσά σε στοιχηματικές εταιρίες που δεν έχουν άδεια λειτουργίας στη χώρα.

Μάλιστα ο άσος της ιταλικής ομάδας κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα γήπεδα για διάστημα ως και τρία έτη αν αποδειχθούν οι καταγγελίες. Η υπόθεση διερευνάται από την αρμόδια εισαγγελία του Τορίνο, ενώ και η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πραγματοποιεί τη δική της ανεξάρτητη έρευνα επί του θέματος, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «La Stampa».