Η Μπαρτσελόνα είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της δωροδοκίας για την υπόθεση Νεγκρέιρα και τώρα είναι υπό έρευνα και από το υπουργείο Οικονομικών της Ισπανίας αφού υπάρχουν ενδείξεις για παρατυπίες σε πληρωμές προς μάνατζερ παικτών με στόχο να αυξάνει τους μισθούς χωρίς να το… καταλαβαίνει η εφορία.

Η περίοδος που διανύουμε δεν είναι και η καλύτερη για τους Μπλαουγκράνα και ο λόγος δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχουν, ως γνωστόν, οικονομικά προβλήματα που προσπαθούν να καλύψουν με κάθε τρόπο, αλλά και το γεγονός ότι έχουν μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη πλέον, με τις Αρχές.

Αυτό δεν αφορά μόνο την υπόθεση Νεγκρέιρα, όπου το κλαμπ κατηγορείται επισήμως για δωροδοκία, αλλά και τις παρατυπίες που φέρονται να έγιναν σε πληρωμές προς μάνατζερ παικτών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η El Confidencial, το υπουργείο Οικονομικών έχει αρχίσει έρευνα για τη Μπαρτσελόνα και τις πληρωμές της προς μάνατζερ, αφού υπάρχουν υποψίες ότι είχαν βρει αυτόν τον τρόπο ώστε να αυξάνουν τους μισθούς των ποδοσφαιριστών χωρίς αυτό να καταγράφεται κάπου επισήμως.

«Η Εφορία θεωρεί ότι αυτά τα χρήματα είναι ένας τρόπος κρυφής αύξησης των μισθών των ποδοσφαιριστών και ότι, ως εκ τούτου, οι παίκτες θα πρέπει να πληρώνουν φόρους», αναφέρεται σχετικά στο δημοσίευμα και η συνέχεια αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.