Η Παλμέιρας είναι η τελευταία ομάδα που μπήκε στο κόλπο για τον επαναπατρισμό του Βραζιλιάνου άσου, για τον οποίο έχει δημιουργηθεί αρκετά μεγάλη… λίστα αναμονής. Σε αυτή βρίσκονται επίσης Γκρέμιο και Φλαμένγκο, καθώς η καριέρα του Ρόνι στην Ευρώπη, όπως όλα δείχνουν λαμβάνει τέλος μετά από μία δεκαετία.

Οπως μεταδίδουν τα πρακτορεία ειδήσεων του εξωτερικού, ο αδερφός και μάνατζερ του, Ρομπέρτο Ντε Ασίς, συναντήθηκε με ανθρώπους της Παλμέιρας. Ο ατζέντης ψάνει να βρει το καλύτερο deal, την στιγμή που εκ των διευθυντών της ομάδας, Ρομπέρτο Ταντέου, εξέφρασε την αισιοδοξία του στο Globoesporte για το κλείσιμο της συμφωνίας.

«Η μάχη είναι ανοικτή ανάμεσα στα βραζιλιάνικα κλαμπ, Παλμέιρας, Φλαμένγκο και Γκρέμιο, αλλά και σε συλλόγους της Ευρώπης» ήταν τα λόγια του Ταντέου. «Εχω μιλήσει με τον Ντε Ασίς. Θέλουμε τον παίκτη το καλοκαίρι και έχουμε παρουσιάσει το νέο μας πρότζεκτ» πρόσθεσε.

Τα σχόλια του παράγοντα απαντήθηκαν από τον αδερφό του Ροναλντίνιο, ο οποίος αν και μίλησε, δεν θέλησε να δώσει ολόκληρο το θέμα. «Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, όμως στις 4 Ιανουαρίου μπορεί όλα να έχουν καθοριστεί. Δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα, όμως θέλουμε να γυρίσει στην Βραζιλία».

Πηγή: gazzetta.gr