Στη Βουλή η δικογραφία για τον Παπαντωνίου και το C4I

Συνολικά 11 δικογραφίες τέθηκαν υπ’ όψιν των Κοινοβουλευτικών Ομάδων


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
19:09
26/11/2018
Στη Βουλή η δικογραφία για τον Παπαντωνίου και το C4I
2
loading

Η διαβίβαση έντεκα δικογραφιών μεταξύ των οποίων και αυτής που αφορά το C4I ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Λαμπρούλης ανακοίνωσε τη διαβίβαση στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης έντεκα δικογραφιών, σύμφωνα με τα άρθρα 86 του Συντάγματος και 153 του Κανονισμού της Βουλής, και τον Νόμο 3126/2003, όπως ισχύει, περί ποινικής ευθύνης υπουργών.

Μεταξύ των δικογραφιών περιλαμβάνεται και αυτή η οποία αφορά τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου σχετικά με το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I.

Η δικογραφία κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου για το αδίκημα παθητικής δωροδοκίας κατ΄εξακολούθηση εις βάρος του δημοσίου για ποσό που υπερβαίνει τα 150.000 ευρώ και αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I το 2003, διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Δημήτρη Ορφανίδη.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται κατάλογος εγγράφων 54 σελίδων μαζί με ένα ψηφιακό αποθηκευτικό μέσο (usb), καθώς και η τελευταία ένορκη εξέταση 9 σελίδων, του Ευάγγελου Βασιλάκου -ο οποίος διετέλεσε γενικός διευθυντής στη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) του ΥΕΘΑ από τον Απρίλιο του 2006 μέχρι τον Οκτώβριο του 2010- ενώπιων του εφέτη ανακριτή στις 5/11/2018.

Με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, οι δικογραφίες τέθηκαν υπ’ όψιν των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, σε ψηφιακή μορφή, και βρίσκονται στη διάθεση όσων έχουν έννομο συμφέρον.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Β.Σ

  Έφαγαν το καταπέτασμα. Οι μιζαδόροι πρώην υπουργοί και πρωθυπουργοί του Πασοκ και της ΝΔ έριξαν την Ελλάδα στα βράχια και μετά μας έβαλαν στο μνημόνιο της φτώχειας και της ανεργίας.

 2. avatar ΠΑΣΟΚ ΖΕΙΣ !!!!!!!!!! ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

  ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
  ΚΑΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΜΙΑΣΜΑ........
  ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.
  ΑΡΑΓΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚΙΑ ΝΤΡΑΠΗΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;
  ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΜΑΝ...
  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ . ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ!
  ΑΝΤΕ [...] ΛΟΙΠΟΝ......................... ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ
  ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ,[...]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει