Μία δημοσιογράφος πιάστηκε στη Γλυφάδα καταζητούμενη για απάτες… μετά μουσικής και για εικονικές συναυλίες που διοργάνωνε, ειδικά στην πόλη της, και μάλιστα με την ιδιότητα της δημοτικής υπαλλήλου, αφού είχε καταφέρει να διοριστεί πολλά χρόνια πριν στη νομαρχία της Καβάλας.

Όπως γράφει η Freddo, χρησιμοποιώντας ως επάγγελμά της αυτό της «δημοσιογράφου της ΕΡΤ», υποσχόταν σε κατά τόπους δήμους της Θράκης και της Μακεδονίας πως μπορεί να τους κλείσει συμφωνίες με πασίγνωστους Έλληνες καλλιτέχνες και ειδικά με την τραγουδίστρια Γλυκερία, καθώς η 44χρονη έδειχνε να έχει μια ιδιαίτερη εμμονή στο να χρησιμοποιεί το όνομά της, αλλά με την καλλιτέχνη να έχει πλήρη άγνοια.

Μάλιστα, η 44χρονη κατηγορήθηκε και φυγοδικούσε για την παράνομη εκταμίευση 220.000 ευρώ, για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, οι οποίες σύμφωνα με το κατηγορητήριο δεν έγιναν, αν και οι αμοιβές υποτίθεται πως δόθηκαν κανονικά. Επίσης έταζε παραγωγές ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σποτ, που και αυτές δεν έγιναν ποτέ.

Σύμφωνα με την Espresso η γυναίκα συνελήφθη σε πολυτελές διαμέρισμα στη Γλυφάδα.

Η εφημερίδα γράφει ακόμη ότι κατά καιρούς εξακολουθούσε να απασχολεί τις Αρχές και για νέες περιπτώσεις, καθώς φέρεται ότι εμφανιζόταν σε ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών στη βόρεια Ελλάδα και την Αθήνα και αφού νοίκιαζε τα σπίτια τους, τους έπειθε να της δώσουν δανεικά και μετά εξαφανιζόταν.