Τρομοκρατιμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καβάλας, έπειτα από τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι μία κτηνοτρόφος ηλικίας 68 ετών βρέθηκε νεκρή στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία.

Οι κάτοικοι του χωριού είναι προβληματισμένοι και συντετριμμένοι από τον βίαιο θάνατο της συγχωριανής τους, η οποία βρέθηκε νεκρή από τον ανηψιό της, αφού είχε περάσει η ώρα που συνήθιζε να επιστρέφει στο σπίτι από το ποιμνιοστάσιό της και η οικογένειά της ανησύχησε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τα αρχικά ευρήματα της αστυνομίας δεν προέκυψε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε βαριές εσωτερικές κακώσεις, κάτι που υποδεικνύει εγκληματική ενέργεια.

«Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», δήλωσε στο thesstoday ο κοινοτάρχης της περιοχής Χρήστος Διαμαντίδης.

Από την πλευρά του, κάτοικος της περιοχής σημείωσε τα εξής: «Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε».