Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη, καθώς φέρεται οι κατηγορούμενοι να προσέγγισαν την ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η κοπέλα έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία και φέρεται να είπε πως ο 29χρονος κατηγορούμενος την προσέγγισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και της είχε πει να συναντάται με διάφορους άνδρες έναντι 100 ευρώ.

Επίσης, φέρεται να είπε πως την περασμένη Κυριακή πήγε σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο με έναν άνδρα με καταγωγή από την Γεωργία, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές.

«Είπε ότι είναι 17 ετών»

Επιπλέον, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ανέφερε ότι οι κατηγορούμενοι επέρριψαν τις ευθύνες στην 14χρονη, ισχυριζόμενοι πως εκείνη απέκρυψε την πραγματική ηλικία της και δήλωσε 17 ετών.

Ταυτόχρονα, είπαν συνέχισαν τις εξοργιστικές δικαιολογίες λέγοντας πως εκείνη ήθελε να εκδίδεται έναντι αμοιβής. «Μας είχε πει ότι είναι 17 χρονών. Με τη θέλησή της γινόντουσαν όλα», φέρεται να είπαν.

Συγγενής του 24χρονου κατηγορούμενου Ελλάδιος, πρώην τρόφιμου της «Κιβωτού του Κόσμου» -δημόσια είχε καταφερθεί κατά της δομής και στη συνέχεια ανακάλεσε πριν από λίγο καιρό- μίλησε και είπε πως «έχει κάνει φυλακή τέσσερα χρόνια για ληστείες κλοπές εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς».

«Κανένας από την οικογένεια δεν θέλει να έχει επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα. Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε. Να μείνει στη φυλακή. Έχει αδερφές, έχει ανιψιές σε τέτοια ηλικία. Πήγε σε ένα κοριτσάκι να το εκμεταλλευτεί. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος».

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα ξημερώματα της Τρίτης οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 30χρονο από τη Νίκαια, έναν 24χρονο από τη Μαγούλα και έναν 23χρονο επίσης από τη Μαγούλα Αττικής, οι οποίοι κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.

Το θύμα, μία 14χρονη μαθήτρια, έχει πολλές φορές διαφύγει (δηλώσεις εξαφάνισης) από το ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων, πάντα όμως συνήθιζε να επιστρέφει στη δομή.

Κοινωνικοί λειτουργοί ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι η ανήλικη διέφυγε την τελευταία φορά εκούσια από το ίδρυμα την 14:30 ώρα της 19/03/2023, επέστρεψε σε αυτό την 08:15 ώρα της 20/03/2023, ενώ διέφυγε εκ νέου την 20:00 ώρα της ίδιας ημέρας.

Το απόγευμα της Δευτέρας (20/3) η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος ενημερώθηκε από ανήλικη που φιλοξενείται στη δομή ότι η 14χρονη έχει επαφές με άντρα περίπου 30 ετών που ζει στην Ελευσίνα και ο οποίος επιδιώκει να την εκδίδει έναντι του ποσού των 100 ευρώ.

Επίσης, ανέφερε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19/03/2023 έως 07:30 ώρα της 20/03/2023 που είχε φύγει από το ίδρυμα, βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων ήταν κλεισμένη σε δωμάτιο χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.