Σε 104 ανέρχονται οι συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν από την Αστυνομία το τριήμερο της Αποκριάς στο καρναβάλι της Πάτρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από τις 24 Φεβρουαρίου έως και σήμερα το πρωί ελέχθησαν 2.092 άτομα και προσήχθησαν στις αστυνομικές υπηρεσίες 233 άτομα.

Τελικά συνελήφθησαν 104 άτομα, εκ των οποίων τα 62 για κατοχή ναρκωτικών, 13 για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, διότι κατείχαν μαχαίρια και αναδιπλούμενους σουγιάδες, οκτώ άτομα για κλοπές, τέσσερις για υπαίθριο εμπόριο και 17 για λοιπά αδικήματα.

Επίσης, κατασχέθηκαν 145,4 γραμμάρια κάνναβης, 15,7 γραμμάρια κοκαΐνης, 2,3 γραμμάρια ηρωίνης και 20 ναρκωτικά δισκία.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των ελέγχων, βεβαιώθηκαν 367 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 40 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αλλά και 24 παραβάσεις του άρθρου 47 περί Κ.Ο.Κ., για λειτουργία υπαίθριων ψησταριών.

Όσον αφορά στην καταπολέμηση του παραεμπορίου, κατασχέθηκαν κατά την διάρκεια των ελέγχων 1.040 είδη καρναβαλιού και φιάλες ποτών.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, εξακολουθούν να λαμβάνονται αυξημένα μέτρα της Τροχαίας, τόσο στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Αθηνών, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, για την ασφαλή επιστροφή των επισκεπτών.