Πενήντα προσωπικότητες στηρίζουν τον 8o Αγώνα Κατά της Φτώχειας και θα γίνουν άτυπα πρεσβευτές του στην προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, τόσο εν όψει του αγώνα που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 14 Δεκεμβρίου, όσο και μετά από την πραγματοποίησή του.

Ο Αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Νίκος Καραχάλιος, ο Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε., κ. Γιάννης Μώραλης καθώς και η κυρία Δέσποινα Παπαστυλιανού από το Φιλανθρωπικό ίδρυμα «Αργώ», μίλησαν στην «Ομάδα Δράσης», τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους.


Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα παίξει με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές Ρονάλντο και Ζιντάν στον 8ο Ετήσιο Αγώνα Κατά της Φτώχειας, στις 14 Δεκεμβρίου.

Το Πρόγραμμα του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη (UNDP) θα λάβει τις μισές εισπράξεις του «Αγώνα κατά της Φτώχειας» οι οποίες θα διατεθούν για την υποστήριξη των 25 εκατομμυρίων κατοίκων που επλήγησαν από το σεισμό στην Αϊτή και τις πλημμύρες στο Πακιστάν.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός, θα διαθέσει το μερίδιό του σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά, όπως η «Αργώ», η Ναυτική Ένωση Γονέων με παιδιά με ειδικές ανάγκες, αλλά και μέσω της εκκλησίας στους φτωχούς και άστεγους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Ο Ελβετός διαιτητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010, Μάσσιμο Μπουζάκα θα είναι ο διαιτητής του Αγώνα.

Πληροφορίες για την πώληση εισιτηρίων είναι διαθέσιμες στο www.olympiacos.org