Ότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κρίθηκε προφυλακιστέα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, το βράδυ της Δευτέρας, λίγα λεπτά πριν τη μεταγωγή της, σήμερα, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ρούλα Πισπιρίγκου εκφράζει μια πικρία για τον Μάνο Δασκαλάκη ο οποίος «δεν την πιστεύει» ενώ δηλώνει ότι «περίμενε ότι θα πάει σπίτι της μετά την απολογία.

«Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στη κατάθεσή μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου» είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας σε δημοσιογράφο.

Η 33χρονη κατηγορούμενη αναφέρει ακόμα πως ήταν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινε σπίτι μετά την απολογία της.

«Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια, δεν υπάρχουν στοιχεία» υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» καταλήγει.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με κλάματα και φωνές οι πρώτες ώρες στον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, αρχίζει σιγά – σιγά να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί, γι’ αυτό και αντιδρά με φωνές και κλάματαΕίναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου στο κελί της στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ -όπως φάνηκε όταν την επιβίβασαν στο τζιπ για να την οδηγήσουν στις φυλακές Κορυδαλλού- το πρόσωπο της ήταν πρησμένο και τα μάτια της κόκκινα.

Πληροφορίες που ήθελαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να χτυπάει το κεφάλι της στους τοίχους του αναρρωτηρίου των φυλακών Κορυδαλλού δεν επιβεβαιώνονται ενώ όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές στο Newsbeast «υπάρχει διαρκής φυσική επιτήρηση της από σωφρονιστικό υπάλληλο».