Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο αναρρωτήριο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου θα περάσει την 48ωρη καραντίνα μέχρι να υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό, κρατείται μετά τη μεταγωγή της από τη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, αρχίζει σιγά – σιγά να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί, γι’ αυτό και αντιδρά με φωνές και κλάματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου στο κελί της στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ -όπως φάνηκε όταν την επιβίβασαν στο τζιπ για να την οδηγήσουν στις φυλακές Κορυδαλλού- το πρόσωπο της ήταν πρησμένο και τα μάτια της κόκκινα.

Πληροφορίες που ήθελαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να χτυπάει το κεφάλι της στους τοίχους του αναρρωτηρίου των φυλακών Κορυδαλλού δεν επιβεβαιώνονται ενώ όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές στο Newsbeast «υπάρχει διαρκής φυσική επιτήρηση της από σωφρονιστικό υπάλληλο».

Στην 33χρονη φερόμενη ως παιδοκτόνο έχει δοθεί πρόσβαση σε «ιδιωτικό» καρτοτηλέφωνο αφού κανείς δεν θέλει να έρθει σε επαφή με άλλες κρατούμενες υπό τον φόβο προπηλακισμού. Η ίδια φέρεται να έχει ζητήσει και τηλεόραση, κάτι που δικαιούται όπως κάθε άλλος έγκλειστος των φυλακών. Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται εισαγγελέας όπου και εποπτεύει τα μέτρα και την κατάσταση, ενώ σε 24ωρη επιφυλακή βρίσκεται και ομάδα μεταγωγών εάν χρειαστεί να μεταφερθεί κάπου.