Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που οδηγήθηκε σήμερα στις φυλακές του Κορυδαλλού, έπειτα από την πολύωρη χθεσινή απολογία της για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, πίστευε ότι παρακολουθήσαν τα τηλέφωνά της και φοβόταν να μιλήσει ανοιχτά, υποστηρίζει οικογενειακός φίλος του ζευγαριού.

Όπως λέει ο μάρτυρας, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η 33χρονη κατηγορούμενη αγόρασε τηλεκάρτες και είχε ενημερώσει για τις… υποψίες της και τη μητέρα, την αδερφή της και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Αναλυτικά όσα υποστηρίζει οικογενειακός φίλος του ζευγαριού:

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πει στην… “Κοίταξε να δεις με παρακολουθούν, μου παρακολουθούν τις συνομιλίες και τηλέφωνα” και έλεγε μάλιστα “προσέξτε εσείς όταν σας παίρνω τι λέτε, όχι γιατί έχω να φοβηθώ κάτι αλλά γιατί με παρακολουθούν εμένα, παρακολουθούν το τηλέφωνο του σπιτιού, της μάνας μου, της αδελφής μου, του Μάνου” και ότι τους τα είχε πει ότι δηλαδή τους είχε πιάσει, τη μάνα και την αδελφή και τον Μάνο προφανώς και τους είχε πει να προσέχουν τι λένε στις συνομιλίες, γιατί πενήντα μέρες έλεγε ότι την παρακολουθούν. Δηλαδή με το μυαλό της πίστευε επειδή είχε ακούσει σε μια εκπομπή, όπως είπε στη…, ότι μπορεί να την παρακολουθούν τα τηλέφωνα και τις συνομιλίες, ότι από τη στιγμή που είχαν αρχίσει οι έρευνες, τότε ήταν τώρα, αρχές Φλεβάρη, μέσα Φλεβάρη, κάπου εκεί, άρχισαν να της ακούνε και τις συνομιλίες και αυτό την είχε κάνει πολύ καχύποπτη.

Την έπαιρνες, ας πούμε, να της πεις το και το και σου έλεγε αρλούμπες. Και μετά άρχισε να παίρνει τηλεκάρτες. Δεν ξέρω αν τις έπαιρνε για να τις χρησιμοποιεί εκεί και να μιλάει και να λέει αυτά που θέλει μόνη της αλλά είχε αγοράσει τηλεκάρτες. Τώρα την προηγούμενη εβδομάδα δηλαδή και το ξέρω. Το θέμα είναι ότι φοβόταν ότι την παρακολουθούν και σε όλες τις συνομιλίες της εδώ και πάνω από ένα μήνα, προσπαθούσε να είναι παγερή και να μην λέει κουβέντα επί της ουσίας.

“Τι κάνεις; Καλά… τα ίδια”, “Μα με τόσα που γίνονται, μην τα ακούς και εσύ βρε παιδάκι μου”, μπορεί να της λέγαμε για να την κάνουμε λίγο να μαλακώσει και να μη νοιώθει ότι έχει μπει στο επίκεντρο και στο στόχο όλων. Και εκείνη μας έλεγε πέρα βρέχει… “Δεν είναι τίποτα… Είμαι καλά, μη δίνετε σημασία” αλλά προσπαθούσε πάντα να αλλάζει την κουβέντα γιατί φοβόταν πάρα πολύ. Το ίδιο προφανώς είχε πει και στη μάνα και την αδερφή της και τον Μάνο. Να προσέχουν πολύ τι λένε στα τηλέφωνα γιατί ήξερε λέει ότι τους καταγράφουν από την αστυνομία».