Ευχαριστίες προς την μητέρα των αδελφών Τσάκαλου η οποία κατηγορείται ότι έκρυψε στο σπίτι της την Αγγελική Σπυροπούλου, απευθύνει με δήλωσή του ο πατέρας της 22χρονης Παναγιώτης.Σπυροπουλος. Ο ίδιος χαρακτηρίζει άδικη την προφυλάκιση της μητέρας των αδελφών Τσάκαλου, όπως και της μιας ακόμη γυναίκας φίλης της οικογένειας.

«Τις τελευταίες ημέρες μετά την σύλληψη της κόρης μου Αγγελικής εντός του σπιτιού της μητέρας των Χ. Τσάκαλου, Γ. Τσάκαλου, Α. Τσάκαλου, εγώ ως πατέρας απέναντι σε αυτήν την μάνα, μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να πω. Τα λόγια και τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης για αυτήν τη γυναίκα που η οποιαδήποτε λογική κρίση της ως προς την «επικινδυνότητα» της πράξης της, να αποδεχθεί να κρύψει την κόρη μου μετασχηματίστηκε σε κατανόηση για το παιδί μου και έπραξε όπως μόνο μία αληθινή μάνα θα έκανα.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω την μεγάλη απογοήτευσή μου έναντι στην άδικη προφυλάκιση των δύο γυναικών, Α. Τσάκαλου και Ε. Στατήρη, που αποτελούν προϊόν εκμετάλλευσης, με απώτερο σκοπό την ψυχολογική πίεση, τόσο των ίδιων των παιδιών, όσο και των οικογενειών τους», αναφέρει, στη δήλωση του ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, πατέρας της Αγγελικής.