Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε τις τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα, κάνοντας λόγο για «φωτογραφικές» αλλαγές, ενώ αναφέρθηκε και στις 11 γυναικοκτονίες που έχουν συγκλονίσει την Ελλάδα.

Μιλώντας για τις ρυθμίσεις που αφορούν στα σεξουαλικά εγκλήματα και αναφερόμενος ειδικά στις 11 γυναικοκτονίες που έχουν σημειωθεί σε διάστημα μόλις εννέα μηνών κατέστησε σαφές πως θεωρεί περιττή την όποια ρύθμιση στον Ποινικό Κώδικα.

«Έχουμε 11 περιστατικά σε 11 εκατομμύρια ανθρώπους» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας, με τη δολοφονία της Δώρας στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της να είναι ακόμη νωπή σε όλους.

«Πρέπει να αλλάξουμε τον νόμο για μια ζωή;»

«Έχουμε 11 εγκληματίες και θα αλλάξουμε τον νόμο; Έχουμε τα καλύτερα πανεπιστήμια, έχουμε μία από τις καλύτερες αστυνομίες» σημείωσε ο δικηγόρος.

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας απαντώντας στους παρουσιαστές της εκπομπής του Open, πως δεν πρέπει να αυξηθούν ούτε κατά μία οι γυναικοκτονίες, είπε: «και πρέπει να αλλάξουμε τον νόμο για μια ζωή;».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.