Μαχαιρωμένη μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε μια 32χρονη γυναίκα, την οποία μαχαίρωσε ο σύζυγός τους, στην περιοχή της Δάφνης. Στη συνέχεια, ο άντρας, αλβανικής καταγωγής, παραδόθηκε στην αστυνομία, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Ο 35χρονος φέρεται να ζήλευε τη σύζυγό του και μάλιστα οι πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ αναφέρουν πως τον τελευταίο καιρό υπήρχαν καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι. Ένας ακόμη καβγάς σημειώθηκε χθες το βράδυ.

Η οικογένεια διατηρούσε ψητοπωλείο σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου έμενε και χθες στο μαγαζί σημειώθηκε ένας ακόμη καβγάς.

Πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναφέρουν ότι ο σύζυγος φέρεται «να μην την άφηνε να κάνει τίποτα, αν και στους τρίτους εμφανιζόταν ως ένας ευχάριστος και χαμογελαστός άνθρωπος».

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί, μετά την ομολογία του δολοφόνου, βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.