Λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία το κυνήγι φίλων όταν ο ένας πυροβόλησε τον άλλον στην Πυλία Μεσσηνίας νομίζοντας ότι σκόπευε αγριογούρουνο! Ευτυχώς, τα τραύματα που του προκάλεσε δεν ήταν θανατηφόρα.

Οι δύο φίλοι είχαν ξεκινήσει μαζί για να κυνηγήσουν αγριογούρουνα και είχαν στήσει ενέδρα σε περιοχή με πυκνή βλάστηση ανάμεσα στις κοινότητες Καλοχωρίου και Μεσοποτάμου. Βλέποντας κίνηση ανάμεσα στα φυτά, ο ένας ηλικίας 32 χρόνων πυροβόλησε, αλλά άκουσε έκπληκτος τον 43χρονο φίλο του να ουρλιάζει από τον πόνο!

Ο δράστης πρόλαβε να ειδοποιήσει με το κινητό του δύο άλλους φίλους του που κυνηγούσαν σε κοντινό σημείο, πριν χάσει τις αισθήσεις του από το σοκ που υπέστη βλέποντας τον 43χρονο αιμόφυρτο! Οι κυνηγοί μετέφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και τη δεξιά κλείδα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο 32χρονος ακούσιος δράστης παραδόθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πεταλιδίου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.